قیمت انواع تیرچه کرومیت و پیش تنیده

جدول قیمت محصولات تیرچه پیش تنیده ایران

نام محصول قیمت محصول شماره تماس
تیرچه پیش تنیده برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید ۰۲۶۳۳۲۶۵۲۳۴
دال بتنی برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید ۰۲۶۳۳۲۶۵۲۳۴
مراحل خرید تیرچه پیش تنیده و دال بتنی

عوامل موثر بر قیمت انواع تیرچه

یکی از اجزای اصلی هر ساختمان، کف (Floor) آن است که باید از مقاومت و صلبیت لازم برخوردار باشد تا در برابر نیروهای ثقلی، زلزله و دیگر عوامل طبیعی و محیطی مقاومت داشته و دچار آسیب‌دیدگی نشود. در سازه‌ها برای انتخاب نوع کف، مسائلی مانند نوع سیستم سازه‌ای، کاربری سازه، طول دهانه و عوامل محیطی و اقتصادی مدنظر قرار می‌گیرند. یکی از متداول‌ترین انواع سقف ساختمان، سقف تیرچه و بلوک است. طرح و اجرای آسان‌تر و صرفه‌جویی در هزینه، فلسفه اصلی انتخاب سقف تیرچه و بلوک می‌باشد. تیرچه که یکی از مهم‌ترین عناصر سقف‌های تیرچه و بلوک است، در قیمت تمام‌شده سقف تأثیر بسزایی دارد. در ادامه، به پارامترهای مهم در محاسبه قیمت تیرچه و مقایسه کلی و عوامل موثر در قیمت تیرچه‌ها پرداخته شده است. زیرا مسلماً یکی از مهم‌ترین اقدامات قبل از شروع عملیات ساخت یک سازه، تخمین هزینه آن است؛ چراکه در مدیریت بهتر هزینه‌های پروژه تأثیرگذار است. البته باید توجه داشته باشید که علاوه بر ساختمان، سقف آن نیز اهمیت فراوانی دارد و همواره مورد توجه معماران و مهندسان ساختمان است؛ چرا که در مجتمع‌های آپارتمانی و ساختمان‌های دو طبقه، سقف هر واحد به نوعی کف واحد طبقه فوقانی محسوب می‌شود. از این رو می‌بایست با تأکید بر استحکام و مقاومت مطلوب در برابر حوادث غیرمترقبه و فشارهای تنشی و کششی، کارایی قابل قبولی داشته باشد.

تیرچه ساختمان چیست و چه انواعی دارد؟

تیرچه معمولا یک عضو افقی پیش‌ساخته است. تیرچه‌ها در یک مجموعه موازی با فواصل معین از هم روی تیرهای زیرسری یا دیوارهای باربر قرار می‌گیرند و نیروی وارده به کف را به آن‌ها منتقل می‌کنند. انواع تیرچه در ساختمان به عنوان یک دیافراگم افقی در توزیع بار بین عناصر باربر جانبی سازه نیز کمک می‌کنند. تیرچه ها از مصالح پرمصرف یعنی از بتن و فولاد ساخته می‌شوند. بین تیرچه‌ها، بلوک به عنوان قالب و پرکننده فضا قرار می‌گیرد و با بتن پوششی درجا ریخته شده یک مقطع مرکب به شکل T را تشکیل می‌دهند.

تیرچه پیش تنیده
تیرچه انواع مختلفی دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • تیرچه بتنی (مانند تیرچه خرپایی): تیرچه های بتنی یکی از پرکاربردترین محصولات در صنعت ساخت و ساز انواع سازه هستند. این نوع تیرچه با ترکیبی از بتن و میلگرد فولادی ساخته شده است و نقش اصلی در ساخت و اجرای سقف انواع ساختمان و بناهای گوناگون برعهده دارد.
  • تیرچه بتنی پیش تنیده: این نوع از تیرچه نیز با ترکیب بتن و میلگرد فولادی ساخته شده است. اما با این تفاوت که تعداد میلگرد و اندازه تیرچه های بتنی پیش تنیده به نسبت با تیرچه بتنی متفاوت است. در واقع استحکام و مقاومت تیرچه بتنی پیش تنیده با افزایش تعداد میلگردها (وایرها) بیشتر می شود. بنابراین اگر قصد استفاده از این محصول دارید، ابتدا با مهندسین ناظر و معماران هماهنگی لازم به عمل بیاورید و براساس نوع سازه، متراژ و همچنین قیمت تیرچه بهترین و مقرون به صرفه ترین نوع تیرچه بتنی پیش تنیده را در سازه به کار ببرید.
  • تیرچه فولادی: این محصول فولادی در واقع همان تیرچه کرومیت است. بدین صورت که برای ساخت آنها صرفاً از فولاد مستحکم و با کیفیت استفاده می شود. پس از آن در اجرای سازه تیرچه های بتنی پیش ساخته درون تیرچه فولادی قرار می گیرد. این محصول استراتژیک نیز در صنعت ساختمان سازی کاربرد گسترده ای دارد و موجب افزایش استحکام و مقاومت سازه می گردد.

تیرچه‌ها از لحاظ قیمت تفاوت‌های زیادی باهم دارند. قیمت‌گذاری تیرچه‌ها براساس یک سری شاخص‌ها انجام می‌گردد. باید اشاره کرد که صرفا قیمت تیرچه به تنهایی ملاک نبوده و باید هزینه‌های دیگر از جمله هزینه مصالح کاربردی در سقف و هزینه اجرای سقف مدنظر قرار گیرد. به طور کلی در مقایسه هزینه‌ی سقف‌های مختلف باهم، قیمت اجرا شده یک متر مربع آن‌ها باهم مقایسه ‌گردد. در ضمن اندازه سفارش نیز در محاسبه قیمت اهمیت دارد. قیمت تیرچه‌ها براساس متر طول یا مترمربع کف محاسبه و ارائه می‌گردد.

تیرچه فولادی یا تیرچه کرومیت چیست؟

تیرچه کرومیت عضو پیش‌ساخته‌ای است که به صورت خرپاهای ویژه دو سر ساده اجرا می‌شود. تیرچه فولادی برای تحمل مراحل سه‌گانه بارگذاری (حمل و نقل، اجرا و کارگذاری و تشکیل مقطع T شکل)، از اجزای زیر تشکیل شده است.
بال تحتانی فولادی
اعضای قطری فولادی
بال فوقانی فولادی
بال تحتانی تیرچه از تسمه فولادی ساخته می‌شود. اعضای قطری معمولا از میلگرد ساخته شده و به عنوان عضو مورب خرپا عمل می‌کنند. بال فوقانی از نبشی، تسمه یا ناودانی ساخته شده و در داخل بتن پوششی قرار می‌گیرد. در ساخت تیرچه فلزی با جان باز که به آن تیرچه کرومیت نیز می‌گویند، باید استانداردها و آیین‌نامه‌های مربوطه رعایت گردند. در اجرای سقف با تیرچه کرومیت برای پر کردن فضای بین تیرچه‌ها استفاده می‌شوند. فواصل تیرچه‌ های فولادی یا جان باز تا ۷۰۰ میلی‌متر قابل اجرا است. در اجرای این تیرچه‌ها می‌توان از پایه‌های موقت استفاده نکرد که البته باید در محاسبه و طراحی مقطع تیرچه این امر در نظر گرفته شود و مسلما کمی سنگین‌تر از حالت اجرا با پایه های موقت می‌گردد. حداقل ضخامت دال بالای بلوک‌ها بیشتر از حداقل ضخامت دال مورد نیاز در تیرچه بتنی خرپایی است. حجم بتن درجا نیز نسبت به تیرچه‌های بتنی بویژه تیرچه بتنی پیش‌تنیده بیشتر است. قبل از بتن‌ریزی آرماتورهای جمع شدگی و حرارت مطابق آیین‌نامه مربوطه کار گذاشته می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فلزی یا کرومیت به مقاله تیرچه کرومیت چیست؟ مراجعه کنید.

تیرچه کرومیت

تیرچه ساختمان چیست و چه انواعی دارد؟

تیرچه معمولا یک عضو افقی پیش‌ساخته است. تیرچه‌ها در یک مجموعه موازی با فواصل معین از هم روی تیرهای زیرسری یا دیوارهای باربر قرار می‌گیرند و نیروی وارده به کف را به آن‌ها منتقل می‌کنند. انواع تیرچه در ساختمان به عنوان یک دیافراگم افقی در توزیع بار بین عناصر باربر جانبی سازه نیز کمک می‌کنند. تیرچه ها از مصالح پرمصرف یعنی از بتن و فولاد ساخته می‌شوند. بین تیرچه‌ها، بلوک به عنوان قالب و پرکننده فضا قرار می‌گیرد و با بتن پوششی درجا ریخته شده یک مقطع مرکب به شکل T را تشکیل می‌دهند. تیرچه انواع مختلفی دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تیرچه بتنی (مانند تیرچه خرپایی)
تیرچه بتنی پیش تنیده
تیرچه فولادی
تیرچه‌ها از لحاظ قیمت تفاوت‌های زیادی باهم دارند. قیمت‌گذاری تیرچه‌ها براساس یک سری شاخص‌ها انجام می‌گردد. باید اشاره کرد که صرفا قیمت تیرچه به تنهایی ملاک نبوده و باید هزینه‌های دیگر از جمله هزینه مصالح کاربردی در سقف و هزینه اجرای سقف مدنظر قرار گیرد. به طور کلی در مقایسه هزینه‌ی سقف‌های مختلف باهم، قیمت اجرا شده یک متر مربع آن‌ها باهم مقایسه ‌گردد. در ضمن اندازه سفارش نیز در محاسبه قیمت اهمیت دارد. قیمت تیرچه‌ها براساس متر طول یا مترمربع کف محاسبه و ارائه می‌گردد.

عوامل موثر در قیمت سقف تیرچه کرومیت

قیمت تیرچه کرومیت براساس متر طول تیرچه یا متر مربع کف و به روز اعلام می‌شود. پارامترهای موثر بر قیمت این نوع تیرچه عبارت‌اند از:
-قیمت موارد اولیه
مشخصات فنی تیرچه براساس طول دهانه تیرچه و کاربری سقف طراحی می‌شود. با توجه به مشخصات فنی تیرچه و در نتیجه مواد اولیه لازم ساخت تیرچه‌ها، مصالح مورد نیاز تهیه و مصرف می‌شوند. قیمت تیرچه وابسته به قیمت بتن و مصالح فولادی آن (همانند تسمه و نبشی فولادی و میلگردهای فولادی) لازم است که براساس نوسانات بازار به روز تهیه می‌شود. به عبارت دیگر باید گفت قیمت تیرچه تا حدی زیادی به قیمت مواد اولیه و سازنده آن وابسته است. بدین صورت که با افزایش قیمت مواد اولیه به نسبت قیمت تیرچه کرومیت و سایر تیرچه های ساختمانی موجود در بازار نیز افزایش می یابد.
-نیروی کار
دستمزد نیروی کار برای ساخت تیرچه حدود ۱۰ درصد بر قیمت نهایی تیرچه تاثیر دارد.همان طور که مستحضر هستید هر ساله با افزایش تورم حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران حاضر در مراکز تولید تیرچه ساختمان و سایر بخش های کشور حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد افزایش می یابد. این سیر صعودی قیمت نیز قطعاً بر مخارج اولیه شرکت ها و مجموعه های صنعتی جهت تولید انواع تیرچه تأثیرگذار است. به همین جهت با بیشتر شدن دستمزد سالیانه نیروی انسانی باید انتظار داشت که قیمت تیرچه و سایر مصالح ساختمانی نیز افزایش پیدا کند.
-واسطه
وجود واسطه در افزایش قیمت تیرچه‌ها موثر بوده و بهتر است به طور مستقیم از کارخانجات تیرچه‌سازی استاندارد و مجاز تیرچه تهیه گردد. همواره به یاد داشته باشید که خرید تیرچه از واسطه قطعاً به صرفه نیست، زیرا واسطه‌ها مبلغ زیادی را به قیمت تیرچه افزوده و سود غیرمتعارفی را برای خود کسب می‌کنند. بنابراین، جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل و کاهش هزینه، تیرچه مورد نیاز خود را مستقیماً از کارخانجات و مجموعه‌های صنعتی تولیدکننده تیرچه ساختمان تهیه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش می‌توانید با کارشناسان فنی و تیم فروش ما در مجموعه تیرچه پیش تنیده ایران تماس بگیرید.
هزینه باربری
بارگیری و حمل تیرچه عمدتا به عهده خریدار است. در نهایت قیمت نهایی تیرچه به مواردی چون قیمت فولاد، قیمت ارز، شرایط اقتصادی، میزان تقاضا، وزن، ابعاد و ابعاد تیرچه، مسافت حمل و وضعیت آب و هوایی هنگام باربری بستگی دارد.بدین ترتیب هنگام خرید انواع تیرچه ساختمان، هزینه حمل و نقل محموله خریداری شده را به قیمت تیرچه بیافزایید. در این راستا باید بدانید که با افزایش تناژ بار و مسافت بین مبدأ و مقصد هزینه باربری نیز بیشتر خواهد شد.

تیرچه پیش تنیده

تیرچه پیش‌ تنیده

تیرچه بتنی پیش‌تنیده یکی از انواع تیرچه‌های بتنی است که در سقف و کف سازه‌های فلزی و بتنی استفاده می‌شود. این نوع تیرچه دارای گواهینامه استاندارد بوده و توسط سازمان استاندارد و تحقیقات تایید شده است. طراحی و تولید تیرچه پیش‌تنیده براساس آیین‌نامه‌های معتبر داخلی و خارجی صورت می‌گیرد و در کارخانه تحت نظر یک تیم فنی و متخصص با استفاده از تجهیزات خاص تمام اتوماتیک ساخته می‌شود. به این ترتیب، علاوه بر سرعت ساخت، کیفیت تولید تیرچه نیز بسیار بالاست.
روش تولید تیرچه بتنی پیش‌تنیده به این صورت است که ابتدا میلگردهای فولادی پرمقاومت با استفاده از دستگاه‌های کشش کشیده شده و در جای خود نصب می‌شوند. سپس قلاب‌های برشگیر در محل‌های مناسب نصب می‌شوند و بتن پرمقاومت و بدون اسلامپ توسط دستگاه مخصوصی روی کابل‌ها ریخته می‌شود و به شدت ویبره می‌گردد. در ادامه، با استفاده از بخار آب و حرارت، بتن فرآوری می‌شود. پس از رسیدن بتن به مقاومت مورد نظر، وایرها رها شده و نیروی پیش‌تنیدگی اعمال می‌شود. در این مرحله، تیرچه‌ها براساس طول‌های مورد نیاز برش می‌خورند و محصولات جهت فروش در انبار قرار می‌گیرند. این روش تولید باعث ایجاد نیروی فشاری در قسمت تحتانی تیرچه می‌شود و نیروی فشاری مذکور با نیروی کششی ناشی از بارگذاری (در اثر خمش) متعادل می‌شود. پس از تولید، کنترل کیفیت توسط آزمایشگاه کنترل کیفیت کارخانه انجام می‌شود و اگر مطابق با استانداردها باشد، تیرچه‌ها برای فروش در دپو قرار می‌گیرند.

فواصل تیرچه‌های پیش‌تنیده تا ۷۰ سانتی‌متر امکان‌پذیر است. از انواع بلوک‌ها برای پوشش بین تیرچه‌ها استفاده می‌شود که ارتفاع آن‌ها می‌تواند ۲۰، ۲۵ و ۳۰ سانتی‌متر باشد. برای پوشش بالای تیرچه‌ها و بلوک‌ها از بتن کارگاهی استفاده می‌شود که قبل از بتن‌ریزی، آرماتورهای افت و حرارت نیز کار گذاشته می‌شوند. حجم بتنی کارگاهی نسبت به تیرچه‌های دیگر در این حالت کمتر است. در این سقف نیازی به استفاده از میلگرد ادکا برای تیرچه‌های پیش‌تنیده تا طول ۱۱.۵ متر نمی‌باشد. ایجاد خیز منفی در تیرچه‌های پیش‌تنیده حین ساخت در نظر گرفته می‌شود ولی رعایت خیز منفی کافی در تیرچه‌های بتنی خرپایی امکان‌پذیر نیست.

تیرچه پیش تنیده

عوامل موثر در قیمت تیرچه بتنی پیش‌ تنیده

قیمت تیرچه پیش‌تنیده براساس متر طول و کاربری سازه اعلام می‌شود. برخی از این عوامل عبارت‌اند از:

-مشخصات فنی تیرچه‌ها

مشخصات فنی تیرچه‌ها براساس پارامترهایی چون مشخصات هندسی مقطع تیرچه، بتن و مشخصات مکانیکی تاندون‌های فولادی (وایرها) تعیین می‌گردند که این مشخصات براساس طول دهانه تیرچه، ارتفاع مورد نیاز تیرچه و کاربری سازه محاسبه می‌شوند. به دلیل بگارگیری تاندون‌های فولادی با کیفیت عالی و مقاومت کششی بالا و قیمت پایین به جای میلگردهای معمولی (که در سایر تیرچه‌ها استفاده می‌شوند) در ساخت تیرچه‌های پیش‌تنیده، نه تنها وزن تیرچه بلکه هزینه نهایی کاهش می‌یابد. همچنین در ساخت تیرچه پیش‌تنیده از بتن بدون اسلامپ (با حداقل نسبت آب به سیمان) با طرح مخلوط ویژه و با مقاومت فشاری بالاتر از ۴۰ مگاپاسکال استفاده می‌شود.

-نیروی کار

با توجه به اینکه در اکثر مراحل ساخت اتوماتیک است. تاثیر دستمزد نیروی کار برای ساخت این نوع تیرچه‌ نسبت به سایر تیرچه‌ها کمتر می باشد.البته این بدان معنی نیست که افزایش حقوق و هزینه بیمه نیروی کار بر قیمت تیرچه پیش تنیده تأثیری ندارد. در مقایسه با سایر تیرچه ها و محصولات ساختمانی قیمت تیرچه پیش تنیده وابستگی کمتری به تأمین نیروی انسانی و پرداخت حقوق و بیمه آنها دارد. در واقع این ویژگی بارز سبب شده تا تیرچه های پیش تنیده افزایش قیمت کمتری نسبت به سایر تیرچه های ساختمانی داشته باشند و مصرف کنندگان بیشتر این محصول را برای اجرای سقف و کف انواع سازه انتخاب کنند.

-هزینه باربری

هزینه بارگیری و حمل تیرچه‌ها به عهده خریدار است و بدیهی است که بستگی به محل پروژه و مقدار سفارش دارد.

برای خریداری تیرچه پیش‌تنیده توصیه می‌شود که به کارخانجات معتبر و مجاز مراجعه شود. چون از تجهیزات کاملا اتوماتیک برخوردارند و تیرچه به شکل عمده تولید می‌شود و قیمت تمام شده آن کمتر است. در ضمن تیرچه در اینگونه کارخانجات با کیفیت و استاندارد بالاتری ساخته می‌شود.

انواع روش تولید تیرچه پیش تنیده ایران

دستگاه اکسترودر: این روش را میتوان از اصولی ترین روش‌های تولید تیرچه پیش تنیده دانست که با استاندارد و دستگاه های اروپایی اجرا میشود. در این روش از بتن نان اسلامپ (فشرده سازی روی خط) استفاده شده و خروجی با حرارت بالا و بخار همراه است. در صورتی که از دستگاه های چینی استفاده شده باشد، اخذ استانداردهای اروپایی دشوار خواهد بود، به همین خاطر در فرایند تولید این تیرچه ها باید از دستگاه های اروپایی با کیفیت استفاده شده باشد. شرکت تیرچه پیش تنیده ایران در این زمینه آماده ارائه هرگونه خدمت است.
استفاده از قالب: از دیگر روش های تولید تیرچه بتنی بهره گیری از قالب است که در گذشته مورد استفاده قرار میگرفت و در حال حاضر منسوخ گردیده است. مهمترین مشکلات این روش را میتوان وجود ترک خوردگی و ایجاد سوراخ در بتن دانست. روش تولید تیرچه پیش تنیده روی قیمت تیرچه بلوک و مقاومت تاثیر بسیار زیادی دارد و از آنجایی که در ساخت تیرچه پیش تنیده با قالب از بتن روان استفاده میشود، خروجی به اندازه کافی مقاوم نیست و به همین خاطر نمیتواند گواهینامه استاندارد در این زمینه را کسب کند.

اجزای تشکیل دهنده (موثر در قیمت تیرچه بتنی )

تیرچه بتنی را میتوان از پرکاربردترین انواع تیرچه ها دانست و حالا که به اندازه کافی با این تیرچه ها آشنا شده اید، به بررسی اجزای آن خواهیم پرداخت.
عضو کششی: از یک فولاد یا میلگرد در بخش زیرین این تیرچه ها استفاده شده است که به عنوان عضو کششی وزن تیرچه را تحمل میکنند. همچنین عضو کششی موظف است وزن بارهای مرده و بارهای زنده سقف را تحمل کند و جلوی فشارهای کششی زمان حمل و نقل تیرچه را بگیرد. در این تیرچه ها از ۲ میلگرد کششی با قطر ۱۸ میلی متر و ۶ میلی متر استفاده شود. اجزای تشکیل دهنده در قیمت تیرچه بتنی تاثیر گذار هستند و در این تیرچه ها برای عضو کششی، از میل گرد آج دار استفاده شده است تا چسبندگی میان فولاد و بتن افزایش یابد و علاوه بر آن، با کاهش میزان مصرف فولاد هزینه نهایی کاهش خواهد یافت.
میلگردهای عرضی: میلگردهای عرضی وظیفه دارند بخشی از نیروی لنگر خمشی را تحمل کنند. به کمک میلگردهای عرضی ایستایی مورد نیاز برای تحمل بارهای مرده سقف ایجاد میشود. علاوه بر آن مقاومت برشی موردنیاز تیرچه نیز تامین میگردد. برای کسب اطلاع از قیمت تیرچه بتنی میتوانید با کارشناسان شرکت ” تیرچه پیش تنیده ایران ” در ارتباط باشید.
میلگرد بالایی: میلگردها از اجزای اثرگذار در قیمت تیرچه بلوک هستند و از “میلگرد بالایی” برای تحمل بخشی از بارهای مرده سقف و وزن تیرچه استفاده شده است. در صورتی که میلگرد بالایی در مرحله دوم در بتن قرار گفته باشد بعنوان فولاد افت حرارت سقف عمل خواهد کرد.
بتن پاشنه: بتن پاشنه وظیفه دارد روی بخشی از خرپا پوشش بتنی ایجاد کند و مقاومت در برابر حرارت و آتش را افزایش دهد. به همین خاطر ارتفاع بتن باید تا جایی باشد که روی میلگرد پوشش ایجاد کند. عرض بتن پاشنه اغلب ۱۰ سانتی‌متر تا ۱۶ سانتی‌متر در نظر گرفته میشود و اندازه آن معمولا ده سانتی‌متر است.
میلگرد تقویتی: این میلگرد مشابه میلگرد کششی بوده و زمانی که میلگرد عضو کششی توانایی تحمل وزن لنگر خمشی را نداشته باشد، به تیرچه اضافه میشود. میلگرد تقویتی اغلب از نوع سرد نور دیده و گرم نور دیده انتخاب می گردد. میلگرد کمکی اتصال: برای اینکه میلگردهای کششی و علاوه بر آن سایر میلگردها را به پاشنه اضافه کنیم، از میلگرد اتصال کمکی استفاده میکنیم. قیمت تیرچه بتنی با توجه به موارد مختلف تعیین میشود که اجزای تشکیل دهنده از مهمترین این موارد است.

توضیحات دهانه ( جدول دهانه تیرچه )

در محاسبه قطعات بتنی پیش‌تنیده و آیین نامه برای استفاده از تیرچه بتنی و سیستم پیش تنیدگی محدودیت خاصی ایجاد نشده است. اما از آنجایی که نمیتوان تیرچه های بیشتر از ۱۲ متر را با تریلی جابجا کرد، با توجه به جدول دهانه تیرچه برای اجرای سقف های تا ۱۲ متر از این تیرچه ها استفاده میشود.
در صورتی که قصد دارید سقف های با دهانه بیشتر از ۱۲ متر را اجرا کنید، سایر روش های اجرای درجا را باید انتخاب کنید. شرکت های تولید کننده تیرچه پیش تنیده پیشنهاد کرده اند دهانه های تا حداکثر ۹.۵ متر را با استفاده از تیرچه های منفرد اجرا کنید و اگر دهانه سقف بیشتر بود، از تیرچه دوبل بهره بگیرید. (جدول دهانه تیرچه) در صورتی که قصد دارید دهانه های حداکثر ۱۲ متر را اجرا کنید، مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین گزینه روش را میتوان تیرچه های بتنی پیش‌تنیده دانست. برای دهانه های بزرگتر روش های اجرا شامل سیستم دال دو طرفه، سقف پیش‎تنیده درجا، کوبیاکس، سقف های وافل و… گزینه بهتری خواهند بود. این سقف ها به بتن ریزی درجا و آرماتور نیاز ندارند و هزینه نهایی اجرای این سقف ها نسبت به تیرچه پیش ساخته شده بالاتر است.

در نهایت، باید به این موضوع اشاره کنیم که برای اجرای سقف های با دهانه های بزرگتر از ۱۲ متر استفاده از سقف شیب دار پیش‌ساخته مشابه سوله بهترین گزینه است اما این روش برای سازه های دو یا چند طبقه مناسب نیست. در صورتی که قصد اجرای سازه های چند طبقه را دارید، سقف‌های پیش‌تنیده درجا گزینه مناسبی است. جهت دریافت مشاوره با ما ( تیرچه پیش تنیده ایران ) در ارتباط باشید.

چرا قیمت تیرچه پیش تنیده پایین است؟

با وجود این همه مزایا که توسط تیرچه های بتنی ارائه شده است، شاید این سوال ذهنتان را درگیر باشد که چرا قیمت تیرچه پیش تنیده هنوز پایین است؟ زمانی که بحث ساخت و ساز در میان باشد، با مواردی مواجه خواهید شد که از کیفیت و کارایی بالا برخوردار هستند و در عین حال بسیار مقرون به صرفه هستند.

تیرچه بتنی پیش تنیده نیز یکی از این موارد است که امکان تولید انبوه و ساخت اتوماتیک آنها سبب شده کاملا اقتصادی باشند. این تیرچه ها از مقاومت کششی بالا برخوردار هستند و به همین خاطر میزان مصالح مصرفی اجرای سقف کاهش می یابد. همین موضوع نقش موثری در کاهش هزینه نهایی دارد.
با در نظر گرفتن نوسان موجود در بازار آهن آلات بهتر میتوان قیمت تیرچه پیش تنیده را بررسی کرد. موارد دیگری که باید زمان تعیین قیمت این تیرچه ها مورد توجه قرار بگیرد شامل موارد زیر است:

  • • اندازه و ابعاد تیرچه بتنی
  • • نوسانات موجود در بازار
  • • جنس و نوع تیرچه
  • • وزن تیرچه پیش تنیده
  • • حمل و نقل، مسافت و شرایط محیطی
  • • قیمت حال حاضر آهن

جمع بندی و مقایسه کلی قیمت تیرچه به عنوان جمع بندی باید به این موضوع اشاره کنیم که استفاده از این نوع سقف باعث صرفه جویی ۵۰ درصدی در اجرا خواهد شد. در واقع خرید تیرچه پیش تنیده میزان مصرف بتن را کاهش میدهد و همین موضوع ۲۵ درصد کاهش هزینه را به همراه خواهد داشت. از این که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید از شما متشکریم، امیدواریم با کسب اطلاع از قیمت تیرچه بلوک و نکات مهم در این مورد، بهترین تصمیم ممکن را اتخاذ کنید.

سوالات متداول

  • ۱.قیمت تیرچه پیش تنیده و قیمت تیرچه کرومیت و دال بتنی رو چطور میتونیم استعلام بگیریم؟ برای اطلاع از قیمت ها میتونید با شماره ۰۲۶۳۳۲۶۵۲۳۴ در تماس باشید
  • ۲.عوامل موثر در قیمت سقف تیرچه کرومیت در چیست؟ قیمت موارد اولیه – نیروی کار – واسطه – هزینه باربری
  • ۳.قیمت انواع تیرچه چطور محاسبه میشود؟ تیرچه‌ها از لحاظ قیمت تفاوت‌های زیادی باهم دارند. قیمت‌گذاری تیرچه‌ها براساس یک سری شاخص‌ها انجام می‌گردد. باید اشاره کرد که صرفا قیمت تیرچه به تنهایی ملاک نبوده و باید هزینه‌های دیگر از جمله هزینه مصالح کاربردی در سقف و هزینه اجرای سقف مدنظر قرار گیرد. به طور کلی در مقایسه هزینه‌ی سقف‌های مختلف باهم، قیمت اجرا شده یک متر مربع آن‌ها باهم مقایسه ‌گردد. در ضمن اندازه سفارش نیز در محاسبه قیمت اهمیت دارد. قیمت تیرچه‌ها براساس متر طول یا مترمربع کف محاسبه و ارائه می‌گردد.